vineri, 12 octombrie 2012

Fluturi


Blat cu cacao, crema de vanilie si crema de ciocolata

2.4 kg

8 comentarii:

  1. Ce frumossss! Ador modelul asta, cu prima ocazie il fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, sanda, ce frumos este si vesel! parca a venit primaara la tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Adnia ! Da, la mine este primavara.

    RăspundețiȘtergere
  4. FLUTURII CUM SE FAC? TORTUL ESTE FOARTE ELEGANT, FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc ! Fluturii sunt din pasta de lapte praf. Reteta o gasesti la "Tehnici folosite" si decupatoarele sunt luate de la Lumea basmelor.

    RăspundețiȘtergere
  6. VA MULTUMESC MULT PENTRU INDICATII. O SEARA PLACUTA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Atitea torturi se fac cu fluturasi si fiecare este un unicat, l-ai executat minunat, felicitari Sanda!

    RăspundețiȘtergere