vineri, 22 iunie 2012

Tort Pasaport



Blat pufos cu cacao, crema de ciocolata fina si crema de vanilie cu ciocolata alba

3,5 kg

6 comentarii:

  1. Foarte, foarte frumos! Intrebare: cum ati pacut "pasaportul"?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ! Am procedat cam la fel ca aici
    http://torturilesandei.blogspot.ro/2011/12/mica-sirena.html
    Imi pare rau ca nu am facut poze pe masura ce l-am realizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru raspuns. Am inteles procedeul.

      Ștergere
  3. Minunata idee si foarte bine realizat, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos, si eu tot de pasaport voiam sa intreb :)) dar ma duc pe link sa ma informez! Un week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos,felicitari Sanda!

    RăspundețiȘtergere