duminică, 24 aprilie 2011

Torturi pentru Paste








10 comentarii:

  1. Un Paste Fericit! cu multa sanatate, spor si cat mai multe bucurii. Pupici. Frumoase torturile, la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  2. HRISTOS A INVIAT !
    SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI TIE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Paste Fericit!
    Felicitari pentru torturi, sunt foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sant foarte frumoase si sigur gustoase!Sarbatori frumoase in continuare si un PASTE FERICIT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a inviat! Foarte frumoase torturile!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Sanda, imi poti spune , te rog, cum faci spiralele de pe marginea cu ciocolata a torturilor? Dar iarba de la tortul verde? Sunt tare dragute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, spiralele sunt facute fie cu frisca, fie cu ganache de ciocolata alba, folosind duiul nr.2.
    Iarba este din ganache alb colorat cu un strop de colorant Wilton verde. Duiul folosir este nr.233.

    RăspundețiȘtergere
  8. cum reusiti fetelor sa faceti frisca tare? eu o bat foarte mult si tot nu devine tare k sa pot orna tortul,stiti cumva vreun truc???? va rog sa-mi ras .

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca folosesti, ca si mine frisca vegetala, trebuie doar sa fi stat cateva ore la frigider. Eu o las de seara pentru dimineata.

    RăspundețiȘtergere