duminică, 23 ianuarie 2011

Tort cu ciocolata


Blat cu cacao, crema ganache de ciocolata cu lapte si ganache de ciocolata alba, sirop caramel.

6 comentarii:

  1. Arata extraordinar !!!! Nici nu vreau sa imi imaginez cat e de bun...Pupici si o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPER TORTUL!CAND TOATA LUME ,,SE DA IN VANT SA FACA TORTURI CAT MAI SOFISTICATE DECORATE CU PASTA DE ZAHAR" AM FOST UIMITA SA GASESC ( FIIND IN VIZITA PE BLOGUL TAU) TORTURI ATAT DE FRUMOASE SAU AS PUTEA SPUNE CHIAR ORIGINALE DECORATE CU FRISCA.NOTA 11 CU FELICITARI SANDA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc foarte mult !

    Daniela, imi doresc sa incerc si eu pasta de zahar insa pana acum nu mi-a cerut nimeni un astfel de tort. Am facut doar cativa trandafiri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac foarte mult torturile tale. Sunt foarte frumoase si ingrijit lucrate. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tort!!! Imi place cum l-ai decorat.
    Felicitari..

    RăspundețiȘtergere
  6. wow! ce super. eu n-am facut niciodata tort. e timpul sa ma specializez si eu cit de cit
    ti-am adaugat blogul la mine in blogroll, poti face acelasi lucru dupa ce il vizitezi pe al meu http://alice-albinutza.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere