sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Tort cu capsuni

Si... vedere de sus

Un tort de 4 kg cu mousse de capsuni si crema diplomat.

9 comentarii:

  1. Buna ! Foarte frumos si foarte reusit tortul tau! Imi place foarte mult cum lucrezi ( abia te-am descoperit)! Te voi urmari cu mult interes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaai..eu ador capsunile! Cu siguranta as devora si tortul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos! Eu vad in torturile tale multa munca si pasiune cu un rezultat elegant si foarte apetisant. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase toate torturile tale, te voi urmari pt ca am ce vedea aici. Imi place mult cum lucrezi cu frisca, iasa niste minunatii din mainile tale! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Vreau sa-ti spun ca faci niste torturi minunat!!! O alta pasiune de-a mea, pe langa unghii este gatitul, in special "prajituritul". Ceea ce ai postat aici este grozav si sper sa invat mai multe de la tine.


    Am incercat sa fac si eu pasta din lapte praf. Mi-a iesit ceva ceva..dar nicidecum nu sta asa teapana ca a ta...si e putin lipicioasa....si nu pot modela prea multe chestii. Care este secretul tau?

    RăspundețiȘtergere
  7. Lady Butterfly iti multumesc foarte mult pentru aprecieri !

    Nu stiu daca te-ai uitat la "tehnici folosite", unde am detaliat putin in privinta pastei de lapte praf. Daca vrei sa incerci si mai este nevoie de indicatii suplimentare cu mare placere te ajut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte dragut si aceasta!!! Minunate florile...

    RăspundețiȘtergere